Κοινωφελείς δράσεις

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με διάφορους φορείς που στηρίζουν το έργο της, πραγματοποιεί προγράμματα που προωθούν την κοινωνική της αποστολή, προσφέροντας δωρεές ή διαθέτοντας μέρος των εσόδων της σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δίκτυο εθελοντών – πρακτική άσκηση

Η εταιρεία μας προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας που πιστεύουν και εμπνέονται από το όραμά μας, να συμμετάσχουν στο δίκτυο εθελοντών.

Όλοι οι εθελοντές μας μπορούν να επιλέξουν τον τομέα της δράσης που θέλουν να στηρίξουν και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, να αποκτήσουν εμπειρία.  Κατόπιν εκπαίδευσης, διοχετεύονται στην κατάλληλη θέση, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της εταιρείας.  Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθούν, να αποκτήσουν εμπειρία και κατάλληλη επαγγελματική προϋπηρεσία.

Συμπληρώνοντας τις απαραίτητες ώρες εθελοντικής εργασίας, δίνεται η δυνατότητα στους εθελοντές να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με την εταιρεία και ταυτόχρονα τους χορηγείται βεβαίωση επαγγελματικής προϋπηρεσίας.

Τέλος, για τους εθελοντές παρέχεται έκπτωση για την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών κύκλων & σεμιναρίων που διοργανώνονται από την εταιρεία.

Τομείς εθελοντισμού – πρακτικής άσκησης:

  • Σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων & επιστημονική έρευνα
  • Γραμματεία & εξυπηρέτηση πελατών
  • Marketing – επικοινωνία

Υποστηρικτές – χορηγοί

Λαμβάνοντας υπόψη το όραμα & τους στόχους μας, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να γίνετε αρωγός στην προσπάθειά μας, στηρίζοντας με όποιο τρόπο μπορείτε, την εταιρεία μας & τις δράσεις της.