Συνεργαζόμαστε με την Εμψύχωσις τα τελευταία δύο χρόνια, μέσα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων για τους πελάτες αλλά και για τα στελέχη της εταιρείας μας.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και η επιλογή μας φαίνεται να μας έχει δικαιώσει, προσθέτοντας ένα καινοτόμο επιμορφωτικό τόνο στα «παραδοσιακά» προγράμματα εκπαίδευσης μας.

Μέσα από απλές και ευχάριστες δραστηριότητες, μέσα από το γέλιο και το παιχνίδι, οι συμμετέχοντες κινητοποιούνται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ως μέλη μιας ομάδας.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που παίρνουν οι άνθρωποι μαζί τους όπου θα τη θυμούνται για πάντα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φρόσω για την εξαιρετική και ευχάριστη συνεργασία μας.

Δέσποινα Γιαχάκη, L’OREAL HELLAS ΑΕ – L'oreal Business School

Πρωτόγνωρη εμπειρία! Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εμψύχωσης με διακατείχε ένα αίσθημα απελευθέρωσης! Μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους συναδέλφους μου κι έτσι ενδυναμώθηκε η σχέση μας!

Αναμφισβήτητα θα ξαναέκανα ευχαρίστως ένα τέτοιο πρόγραμμα!

Ευθυμία Αλεξιάδου, Λογιστήριο, Χωριάτικη Ζύμη

Εξαιρετική εμπειρία! Είδα πτυχές του εαυτού μου που δεν γνώριζα και αντιλήφθηκα περισσότερο τα «θέλω» μου! Γνώρισα και μια άλλη πλευρά των συναδέλφων μου και δέθηκα μαζί τους!

Ελένη Πουλίου, Λογιστήριο, Χωριάτικη Ζύμη

Ήταν εντυπωσιακό που καταφέρατε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να κάνετε τους ανθρώπους αυτούς ομάδα. Η συνεργασία μας ήταν μια μοναδική εμπειρία, η οποία βασίστηκε στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό σας. Ήταν ένα σεμινάριο ψυχής!

Νάνσυ Ευαγγελίου, Managing director, Live Comm

Πολύ ωραία εμπειρία! Έζησα κάτι διαφορετικό! Γέλασα με την ψυχή μου! Θα το ξαναζούσα με την πρώτη ευκαιρία!

Αικατερίνη Μανολάκα, Customer Service, Χωριάτικη Ζύμη

Πολύ ωραία δομή & εξαιρετικός τρόπος διεξαγωγής. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το σεμινάριο θα ήταν για μένα & τους συνεργάτες μου, ένα ταξίδι ανακάλυψης των εκφραστικών μας μέσων και βελτίωσης της επικοινωνίας και της έκθεσης. Δεν νομίζω πως θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, συνεχίστε έτσι και δεν θα χαθούμε!

Βαγγέλης Δαφνομήλης, Digital marketing specialist, Just in time

Όλα ήταν υπέροχα! Ευχάριστο περιβάλλον, ηρεμία, συγκέντρωση, γέλιο, παιχνίδι!!

Σοφία Κουσίδη, Τηλεφωνικό τμήμα, Χωριάτικη Ζύμη

Μόνο θετικές εντυπώσεις!  Με έκανε να ξεφύγω από το άγχος και την καθημερινότητα.  Με βοήθησε να δείξω κάποιες ΄κρυφές΄ πτυχές του εαυτού μου και να γνωρίσω καλύτερα τους συναδέλφους μου.  Θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω!

Ευαγγελία, Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός

Ευχαριστήθηκα την εμπειρία του προγράμματος εμψύχωσης μαζί με τους συναδέλφους μου. Αισθάνθηκα ηρεμία και ελευθερία!

Λαμπρινή Μπενεση, Τμήμα Εξαγωγών, Χωριάτικη Ζύμη

Από τις λίγες φόρες που ενώθηκε η ομάδα, έκανε κοινά αστεία, χωρίς ανταγωνισμό.  Πολύ γέλιο και ευχάριστη δημιουργική ώρα.  Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο ενδιαφέρον και εμπλουτισμένο με διαφόρους μεθόδους ομαδικού κλίματος.  Ευχαριστούμε πολύ!

Καλυψώ Κοκολάκη, Εταιρικός Πωλητής, καταστήματα Γερμανός

Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία! Με γέμισε με ηρεμία και με τροφοδότησε με μια νέα διαδρομή σκέψεων!

Γεωργία Γιαννακοπούλου, Credit Control, Χωριάτικη Ζύμη

Είναι περίεργο να σου φαίνεται παράξενο το ότι έπαιξες, διασκέδασες, συμμετείχες σε ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, κάτι που δυστυχώς στις μέρες μας τείνει να περάσει στη λήθη.  Η καθημερινότητα και η δουλειά, μας έχει κάνει να μην βλέπουμε τις πολλές όμορφες στιγμές που μπορούμε να αδράξουμε από τόσο απλά και καθημερινά πράγματα. Ήταν κάτι πολύ όμορφο που θα ήθελα να επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Δημήτριος Μέξης, Καταστήματα Γερμανός

Φοβερό σεμινάριο!  Γνώρισα καλύτερα τους συναδέλφους μου.  Όλα τα μέλη της εταιρείας χαλαρώσαμε και ήρθαμε πιο κοντά.

Τηλέμαχος Παπαευαγγέλου, Trade marketing, P.T Beverage world

Εμψύχωση, ομαδικότητα, απελευθέρωση ! Θα το ξαναέκανα σίγουρα!

Λουίζα Κρούδα, Παραγγελίες, Χωριάτικη Ζύμη

Άριστο πρόγραμμα team building!  Με τέτοιες τεχνικές, μπορούμε να οδηγήσουμε και να επιτύχουμε οποιοδήποτε στόχο σαν ομάδα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, προσπαθήσαμε για  το αποτέλεσμα.

κος. Λαλούσης, Sales, P.T Beverage world

Μου επηρέασε τη διάθεση μου και την ψυχολογική μου συμπεριφορά. Ήταν η πρώτη μου φορά μετά από πολλά χρόνια, που συμμετείχα σε τέτοιο πρόγραμμα και μου άρεσε πολύ.

Δημήτριος Ηλιάκης Sales, P.T Beverage world