Πολιτικές πληρωμών

Εταιρικοί λογαριασμοί:

Alpha bank:

Δικαιούχος: Εμψύχωσις – παιχνίδι – τέχνη – τρόπος ζωής
Αριθμός λογαριασμού: 353002002004871

ΙΒΑΝ: GR5301403530353002002004871

Κρατήσεις

Όταν κάνετε τηλεφωνική προκράτηση για κάποιο σεμινάριο, αυτή ισχύει για δύο ημέρες μέχρι την επικύρωσή της. Η επικύρωση γίνεται με την κατάθεση της προκαταβολής στον λογαριασμό της εταιρείας και γράφοντας πάντα το ονοματεπώνυμό σας για να μπορέσουμε να δεσμεύσουμε τη θέση σας. Εάν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί και δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση από σας, η θέση σας θα δοθεί στον επόμενο υποψήφιο συμμετέχοντα.

Τραπεζικά έξοδα

Τα έξοδα μεταφοράς, αν αυτή γίνεται μέσω άλλης τράπεζας, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα.

Ακυρώσεις

Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι για μας θέμα εξαιρετικής σημασίας, γι’ αυτό στα σεμινάρια μας ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος. Σε περίπτωση ακύρωσης και εφόσον αυτή έχει πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα τουλάχιστον νωρίτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προκαταβολή σας για επόμενο σεμινάριο. Δεν επιστρέφονται προκαταβολές για τις οποίες η εταιρεία ενημερώνεται καθυστερημένα ή καθόλου ή όταν υπάρχει δεύτερη ακύρωση για το ίδιο σεμινάριο.
Εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι η προκαταβολή επιστρέφεται.

Πληρώστε μέσω viva σε έως 3 άτοκες δόσεις

Κάθε φορά που κάνεις μια αγορά με την κάρτα σου, μπορείς να επιλέξεις να πληρώσεις το συνολικό ποσό σε έως 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω της Viva. Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό viva! Η επιλογή αυτή σου επιτρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις δαπάνες σου και να κάνεις αγορές χωρίς να πληρώνεις πρόσθετα τόκο.

Το ποσό της αγοράς δεν χρεώνεται όλο αμέσως στην κάρτα σου. Αντ’ αυτού, το συνολικό ποσό της αγοράς δεσμεύεται και χωρίζεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Κάθε μήνα, πληρώνεις μόνο το ποσό της δόσης για εκείνον τον μήνα, χωρίς να προστίθεται επιπλέον επιτόκιο.

Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε μία δόση πιστώνεται στον λογαριασμό σου κάθε μήνα, με την πρώτη δόση να πιστώνεται εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της συναλλαγής.

Αυτός ο τρόπος πληρωμής σου προσφέρει ευελιξία και δυνατότητα διαχείρισης των οικονομικών σου υποχρεώσεων, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπει να αποκτήσεις ακριβά προϊόντα ή υπηρεσίες χωρίς την ανάγκη να καταβάλεις το σύνολο του ποσού μια φορά.


Η εταιρεία μας είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία και τα έξοδά της καλύπτονται αποκλειστικά από τη δική σας εισφορά. Η λειτουργία της βασίζεται στην αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και στη δική σας στήριξη.

Σας ευχαριστούμε πολύ.