Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης

Διάρκεια ομάδας: 1 φορά / εβδομάδα
Κόστος: 90,00€

Απευθύνεται σε: όσους θέλουν να διερευνήσουν τη σχέση με τον εαυτό τους & τους άλλους, να εκφράσουν συναισθήματα, να δεχθούν ανατροφοδότηση, να αποκαλύψουν & να αποκαλυφθούν.

Εμψύχωση:  Φρόσω Μπενετή, Εύα Αρματά

Βασικός σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα ασφαλές πλαίσιο στήριξης σε θέματα που συναντά το κάθε μέλος στην καθημερινότητά του, με σεβασμό στον προσωπικό ρυθμό του κάθε συμμετέχοντα.

Η βιωματική εμπειρία βοηθά το κάθε μέλος να μάθει να εκφράζεται ελεύθερα, να γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του & να συμφιλιώνεται με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς του. Να αναγνωρίζει, να εκφράζει & να εξερευνά αντιθετικά συναισθήματα, να μάθει να σχετίζεται, να παρατηρεί, να ακούει, να επικοινωνεί ουσιαστικά.

Έχοντας ως βασικά εργαλεία μας τη χαρά & το παιχνίδι, η συμμετοχή σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης με τη μέθοδο της Συνθετικής Παιγνιόδρασης, μπορεί να γίνει μια εμπειρία μοναδική.  Να ενθαρρύνει την προσωπική εξέλιξη και τη διάθεση για αλλαγή και να συμβάλλει αποφασιστικά στην υιοθέτηση αποτελεσματικών παρεμβάσεων και στη βελτίωση της ζωής των μελών.

Νέος Οδηγός Σπουδών 2023-24
Νέο Ετήσιο Πρόγραμμα 2023-24

Φόρμα ενδιαφέροντος
Φόρμα εγγραφής