Είπαν για μας 2018-01-19T11:30:58+00:00
 • Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Εμψύχωσις δύο χρόνια, στα πλαίσια της εκπαίδευσης των στελεχών της εταιρείας μας αλλά & των πελατών μας. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό & η επιλογή μας φαίνεται να μας έχει δικαιώσει, προσθέτοντας ένα καινοτόμο επιμορφωτικό τόνο στα ‘παραδοσιακά προγράμματα εκπαίδευσης’. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που παίρνουν οι άνθρωποι μαζί τους φεύγοντας, όπου θα τη θυμούνται για πάντα.
  Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία σας!
  Δέσποινα Γιαχάκη – Market development, L’OREAL HELLAS AE
 • Ήταν εντυπωσιακό που καταφέρατε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να κάνετε τους ανθρώπους αυτούς ομάδα. Η συνεργασία μας ήταν μια μοναδική εμπειρία, η οποία βασίστηκε στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό σας. Ήταν ένα σεμινάριο ψυχής!
  Νάνσυ Ευαγγελίου – Managing director, Live Comm
 • Πολύ ωραία δομή & εξαιρετικός τρόπος διεξαγωγής. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το σεμινάριο θα ήταν για μένα & τους συνεργάτες μου, ένα ταξίδι ανακάλυψης των εκφραστικών μας μέσων και βελτίωσης της επικοινωνίας και της έκθεσης. Δεν νομίζω πως θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, συνεχίστε έτσι και δεν θα χαθούμε!
  Βαγγέλης Δαφνομήλης – Digital marketing specialist, Just in time
 • Εξαιρετικό! Βιωματικό, αναπτυξιακό, δημιουργικό. Μέσον να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, εργαλείο για το γνώθι σ’ αυτόν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε εταιρικά περιβάλλοντα και μεμονωμένους ενήλικες. Το κλειδί στην Ιθάκη τους. Ευχαριστώ από καρδιάς!
  Κέλλυ Καλογερά – Human Resources, IEK Domi
 • Είναι πολύ όμορφο να μαθαίνεις ότι το παιχνίδι είναι και κάτι παραπάνω απ’ αυτό που ήξερες! Απίστευτη χημεία μεταξύ μας, απίστευτη εμψυχώτρια αλλά ήθελα και άλλο!
  Δέσποινα Γκουλά – παιδοψυχίατρος
 • Το σεμινάριο υπήρξε ιδιαιτέρως χρήσιμο στο να μάθεις πώς να αλληλεπιδράς με άλλους ανθρώπους, να αναπτύξεις εμπιστοσύνη γι’ αυτούς, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να εκτεθείς, να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου. Δεξιότητες που μεταφερόμενες στον επαγγελματικό μας χώρο, μπορούν να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους!
  Δήμητρα Μπληζιώτη – Ψυχολόγος
 • Μόνο θετικές εντυπώσεις!  Με έκανε να ξεφύγω από το άγχος και την καθημερινότητα.  Με βοήθησε να δείξω κάποιες ΄κρυφές΄ πτυχές του εαυτού μου και να γνωρίσω καλύτερα τους συναδέλφους μου.  Θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω!
  Ευαγγελία –  Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός
 • Μέσα από χιουμοριστικά & πρωτότυπα παιχνίδια, λαμβάνεις μηνύματα που σου μεταδίδουν πνεύμα ομαδικότητας & συνεργασίας.  Ανακαλύπτεις γνωρίσματα του χαρακτήρα των συναδέλφων σου, που ίσως να μην είχες αντιληφθεί …
  Παναγιώτα Κοντού – Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός
 • Από τις λίγες φόρες που ενώθηκε η ομάδα, έκανε κοινά αστεία, χωρίς ανταγωνισμό.  Πολύ γέλιο και ευχάριστη δημιουργική ώρα.  Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο ενδιαφέρον και εμπλουτισμένο με διαφόρους μεθόδους ομαδικού κλίματος.  Ευχαριστούμε πολύ!
  Καλυψώ Κοκολάκη – Εταιρικός Πωλητής, καταστήματα Γερμανός
 • Μου άρεσε πάρα πολύ το ότι παίξαμε!  Ένιωσα απίστευτα συναισθήματα που είχα να νιώσω από τότε που ήμουν παιδί!
  Μάγδα Βρακά – Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός
 • Είναι περίεργο να σου φαίνεται παράξενο το ότι έπαιξες, διασκέδασες, συμμετείχες σε ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, κάτι που δυστυχώς στις μέρες μας τείνει να περάσει στη λήθη.  Η καθημερινότητα και η δουλειά, μας έχει κάνει να μην βλέπουμε τις πολλές όμορφες στιγμές που μπορούμε να αδράξουμε από τόσο απλά και καθημερινά πράγματα. Ήταν κάτι πολύ όμορφο που θα ήθελα να επαναληφθεί πολύ σύντομα.
  Δημήτριος Μέξης, Καταστήματα Γερμανός
 • Δεν είχα συμμετάσχει ξανά σε κάτι παρόμοιο και ενθουσιάστηκα!!!  Εξαιρετική η Φρόσω και η ιδέα του κύριου Δούκα!! Ευχαριστούμε πολύ και μακάρι να ξαναγίνει.
  Μαρία Αθανασίου – Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός
 • Μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια όπου όλα ήταν αγνά και αθώα.  Αποβάλλαμε το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας.  Βρεθήκαμε όλοι μαζί σαν μια παρέα από τα παλιά.  Ήταν μια υπέροχη & ουσιαστική ψυχική ανάταση και εκτόνωση.
  Βασίλειος Κωνσταντάκης – Πωλήσεις, Καταστήματα Γερμανός
 • Φοβερό σεμινάριο!  Γνώρισα καλύτερα τους συναδέλφους μου.  Όλα τα μέλη της εταιρείας χαλαρώσαμε και ήρθαμε πιο κοντά.
  Τηλέμαχος Παπαευαγγέλου – Trade marketing, P.T Beverage world
 • Άριστο πρόγραμμα team building!  Με τέτοιες τεχνικές, μπορούμε να οδηγήσουμε και να επιτύχουμε οποιοδήποτε στόχο σαν ομάδα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, προσπαθήσαμε για  το αποτέλεσμα.
  κος. Λαλούσης – Sales, P.T Beverage world
 • Ήταν χαλαρωτικό, δημιουργικό, βοήθησε τους συναδέλφους μου να χαλαρώσουν και να έρθει πιο κοντά ο ένας στον άλλο.  Ήταν επίσης ευρηματικό, έξυπνο και με βοήθησε πολύ!
  Ελένη Γυφτονικολού, P.T Beverage world
 • Κάτι διαφορετικό! Δεν είχα κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο.  Όλη η ομάδα είχε ενεργό ρόλο, ενέργεια και διάθεση.  Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα!
  Γιάννης Κοτρετσής – Sales, P.T Beverage world
 • Πολύ ενδιαφέρον και καινοτόμο.  Βοήθησε στην καλύτερη σύνδεση της ομάδας.
  Διονύσης Ρούτσης – Sales, P.T Beverage world
 • Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις!  Ιδανικό σεμινάριο για νέες ομάδες και ενδυνάμωση.
  Γιώργος Βλαντής- Marketing, P.T Beverage world
 • Μου επηρέασε τη διάθεση μου και την ψυχολογική μου συμπεριφορά. Ήταν η πρώτη μου φορά μετά από πολλά χρόνια, που συμμετείχα σε τέτοιο πρόγραμμα και μου άρεσε πολύ.
  Δημήτριος Ηλιάκης Sales – P.T Beverage world
 • Πολύ καλές εντυπώσεις. Γνωρίσαμε την ομάδα και τις αξίες της καλύτερα!
  Στέλιος Παπαδόπουλος – P.T Beverage world
 • Όσα μάθαμε από τον πρώτο κύκλο, έγιναν ξεκάθαρα και ήρθαν και έδεσαν με τη θεωρία και πρακτική στον δεύτερο κύκλο. Μου άρεσε ιδιαίτερα που δομήσαμε το δικό μας πρόγραμμα μα περισσότερο απ’ όλα, κρατώ την υπέροχη σύνδεση με την ομάδα.
  Παράδειγμα προς μίμηση η εμψυχώτρια!
  Κωνστάντζα Τζουμέρκα-Γαβριήλ – Ψυχολόγος
 • Συνεργασία, πειθαρχία, επικοινωνία, χαλάρωση. Η εμψυχώτρια μας βοήθησε να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας το παιδί που ξεχάσαμε, τα θέλω μας, το ποιοι είμαστε & πού πάμε. Να κάνουμε μια αξιολόγηση στο ότι όλοι κάπου είμαστε καλοί σε κάτι και οι άλλοι μας δέχονται όπως είμαστε.
  Μια δυνατή ομάδα που θέλει να έχει συνεχή επικοινωνία. Ευχαριστώ.
  Νόνη Λάμπρου – Νηπιαγωγός, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Μια φωτογραφία απ’ αυτές που βγάλαμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, με έκανε να ξυπνήσουν μέσα μου, η ενσυναίσθηση και η μαγεία του να ‘αισθανθώ’. Αυτή η φωτογραφία ήταν ένας ενωμένος κύκλος ανθρώπινων ψυχών.
  Ένα χειροκρότημα, μια άσκηση, μια κουβέντα, ένα βλέμμα, ένας προβληματισμός, μια καταμέτρηση, μια συνειδητοποίηση. Ένα ταξίδι που τελείωσε και ετοίμασε τους ταξιδιώτες του για την εξερεύνηση όλου του κόσμου.
  Πιο ξεκάθαρα πράγματα μέσα μου, αλλά μεγαλύτερη δίψα.
  Φρόσω σ’ ευχαριστώ.
  Στάμος Τσάμης – Σκηνοθέτης
 • Μια τρομερή αφύπνιση για προσωπική επίγνωση και εξέλιξη. Είναι πραγματικά μια εθιστική εμπειρία, δομημένη και ολοκληρωμένη στο έπακρο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο αυτό που με αφήνει με πολύ υλικό για σκέψη και προβληματισμό.
  Χρήστος Λυμπερόπουλος – Εκπαιδευτικός, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Μετά από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, έχω αντιληφθεί πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του εμψυχωτή και όταν αντιλήφθηκα το βαθμό δυσκολίας, συνειδητοποίησα πόσο καλή εμψυχώτρια είσαι.
  Έχω αντιληφθεί τις αδυναμίες μου, σε ποια σημεία θέλω να βελτιωθώ και στην προσωπική μου ζωή αλλά και στον επαγγελματικό τομέα.
  Έλενα Γεωργιάδου – Εκπαιδεύτρια για άτομα με αυτισμό, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Τι να πεις; Είναι τόσα πολλά, μα και ανάμεικτα. Ένα διήμερο γεμάτο. Με αφύπνιση σε όλα. Η Φρόσω εκπληκτική, είναι ευλογία όποιος τη γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε για όλα.
  Καλή μας αντάμωση!
  Γεωργία Φάττα – Αφηγήτρια, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Έχω αποκομίσει πολλά από το σεμινάριο, κυρίως ότι χρειάζομαι τις ομάδες και τον πλούτο των ανθρώπων. Χρειάζομαι να δουλέψω με τα αποθέματά μου, να αποδεχθώ περισσότερο. Έλαβα πολλή αγάπη, με δυνάμωσε αλλά με έκανε και να προβληματιστώ.
  Αγαπώ τους ανθρώπους και έχω πολλά να δώσω και να πάρω. Ήταν ισχυρή η εμψύχωση, θα ήθελα να γίνεται πιο συχνά. Ναι, φεύγω εμψυχωμένη!
  Αγγέλα Χατζηκυριάκου – δασκάλα, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Ένα πολύ αναζωογονητικό σεμινάριο, ταξιδιάρικο, μαγικό & μεταδοτικό.
  Θα το πρότεινα και σε άλλους συναδέλφους – επαγγελματίες. Εξαιρετική συντονίστρια με την ίδια αντιμετώπιση και ενθάρρυνση για όλα τα μέλη της ομάδας.
  Αθηνόδωρος Χαραλάμπους – Κοινωνικός Λειτουργός, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Ό,τι πιο ωραίο και δημιουργικό έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Ανοίγει το πνεύμα, την ψυχή, το νου. Βοηθάει στην ομαδικότητα, στη δεκτικότητα, στην ενσυναίσθηση, στη γνωριμία του εαυτού σου.
  Το κρατάς σε όλη σου τη ζωή σαν εφόδιο, για να ζήσεις πιο ποιοτικά.
  Άντρεα Κουντούρη – Λογοθεραπεύτρια, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Έντονο, ζωντανό, αφομοιωτικό, εμψυχωτικό!
  Ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Κατάφερα να ξεδιπλωθώ και να αφήσω για λίγο πίσω μου την αναλυτική και κριτική νοοτροπία μου.
  Μου άφησε μια έντονη αίσθηση αισιοδοξίας και διάθεση για περαιτέρω αυτοβελτίωση.
  Άντρη Παναγιώτου, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Αισθάνομαι ότι ήταν ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο, σταθμός για μένα, επειδή με έπεισε για τη χρησιμότητα και την αξία του παιχνιδιού, ως εμψυχώτρια.  Μπαίνει στην ψυχή και κινητοποιεί τις δυνάμεις σου ώστε να εμπιστευτείς, να χαρείς και να γίνεις καλύτερος.  Με τρόπο μαγικό έφτασα από τα ερωτήματα και τη δυσπιστία στο ότι η μέθοδος αυτή θα γίνει το εργαλείο μου για να έχω πιο χαρούμενους μαθητές.  Η ίδια έχω ενεργοποιηθεί και έχω δει τις αδυναμίες μου μία-μία. Με ξεκλείδωσε και μου αποκάλυψε πόσο σημαντικό είναι να δυναμώνει το παιδί μέσα σου, για να μπορείς να στέκεσαι καλύτερα ως ενήλικας.  Φρόσω είσαι φοβερή και υπομονετικά δυνατή! Σε ευχαριστώ!
  Αγγέλα Χατζηκυριάκου – δασκάλα, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Μαθαίνεις πώς να λειτουργείς σε μια ομάδα και κατ’ επέκταση σε μια κοινότητα, όπου οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.
  Αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου και αναγνωρίζεις ότι στο τέλος, αυτό είναι η ομορφιά, το ενδιαφέρον και η αξία του κάθε ανθρώπου, το ότι διαφέρει.
  Αποκτάς τη δυνατότητα να κατανοήσεις ότι και η δική σου διαφορετικότητα είναι αυτό που προσφέρει με θετικό τρόπο στην κοινωνία, καθώς μαθαίνεις να το αποδέχεσαι και να το κρατάς σε όλη σου τη ζωή, αφού στην ουσία είσαι αληθινός!
  Άντρεα Κουντούρη – Λογοθεραπεύτρια, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
 • Καταπληκτικό!! Πλήρης επίτευξη των στόχων μου και ακόμα πιο πολύ!Στο εκπαιδευτικό κομμάτι, με κάλυψε πλήρως.Φεύγω ενισχυμένη, ενθουσιασμένη και έτοιμη για τη συνέχεια που έρχεται.
  Κατά τα άλλα, φοβερή εμπειρία. Κέρδισα μια καταπληκτική ομάδα που δεν θέλω να χάσω.Φρόσω, σε ευχαριστώ!
  Άντρη Χριστούδια – Ψυχοθεραπεύτρια, Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Κύπρου
x

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.