Η Ολίνα Αραβαντινού έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εμψύχωση ομάδων στο Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής ΕΜΨΥΧΩΣΙΣ. Αυτή τη στιγμή, είναι τελειόφοιτη Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, στο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμβουλευτική και Εμψύχωση Ομάδας με τη Συνθετική Παιγνιόδραση».

Το ταξίδι της προσωπικής και επαγγελματικής της ανάπτυξης την οδήγησε στην κατανόηση ότι η βελτίωση της ψυχικής υγείας είναι μια ολιστική διαδικασία. Αυτή η συνειδητοποίηση την ώθησε να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της μέσω εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων, σε πεδία όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, η δραματοθεραπεία και τα εικαστικά.

Η αφοσίωσή της στην ψυχική και φυσική υγεία εκφράζεται μέσα από τη συνεχή συμμετοχή της σε σχετικές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. Η Ολίνα έχει ως στόχο να εμβαθύνει και να διερευνήσει διάφορα μέσα και θεραπευτικά εργαλεία, επιδιώκοντας την ενίσχυση της εσωτερικής ισορροπίας και μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού.

Με τη συνεχή επιμόρφωση και την πολυδιάστατη προσέγγισή της, η Ολίνα επιδιώκει να προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη και εμψύχωση σε όσους αναζητούν την προσωπική τους ανάπτυξη και ευεξία.

Συνεργάζεται με το Κέντρο μας ως εμψυχώτρια των Ομάδων Εμψύχωσης.