ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Μία οδός έμπνευσης, ησυχίας και προσωπικής εμβάθυνσης

Τα βιωματικά εργαστήρια σχεδιάστηκαν, ύστερα από πολλά χρόνια έρευνας πάνω στις ανάγκες των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε εργαστεί.
Πάνω στα σημεία που  έχουμε εντοπίσει πως τους βοηθούν, τους εξελίσσουν και τους βελτιώνουν.
Οι σχέσεις μας με τους άλλους, καθρεφτίζονται πάντα, μέσα από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας.

Με βάση την προσέγγισή μας, πιστεύουμε πως οι αναγνωρίσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στην ουσία της ύπαρξής μας αφορούν τη σχέση μας:
α. Με το σώμα μας        β.  Με την αυθεντική, εσωτερική φωνή μας      γ. Με τον ήχο 

Έτσι, δημιουργήσαμε τρία εργαστήρια, με των οποίων τη θεματολογία έχουμε εργαστεί πειραματικά, μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσης και φέτος, για πρώτη φορά, τα ανοίγουμε στο κοινό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ανεξερεύνητες πτυχές της ύπαρξής τους και να καλλιεργήσουν τις δημιουργικές και συναισθηματικές τους ανάγκες και ικανότητες, μέσα από διαδραστικές, καινοτόμες και εξειδικευμένες δράσεις.

Τα προγράμματα επικεντρώνονται στην ενίσχυση της προσωπικής έκφρασης και αυτογνωσίας, προσφέροντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον. Καθοδηγούμενα από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, κάθε εργαστήριο προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που ενισχύει την εσωτερική αρμονία και την αυτεπίγνωση και στοχεύει να διανοίξει μια οδό έμπνευσης, ησυχίας και προσωπικής εμβάθυνσης.

Τα εργαστήρια είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν μέσα από το βίωμα, έχουν ετήσια διάρκεια και περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Πραγματοποιούνται με συχνότητα δύο συναντήσεων ανά μήνα και, κατόπιν των αιτημάτων σας ανοίγουν φέτος, για πρώτη φορά στο κοινό.