Ομάδα εμψύχωσης

Διάρκεια ομάδας: 1 συνάντηση / εβδομάδα
Ημέρα & ώρα: Τρίτη 17.30-19.00
Κόστος: 60,00€

Απευθύνεται σε:  όσους θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, με πυξίδα τη χαρά και το παιχνίδι.

Εμψύχωση:  Εύα Αρματά, Ειρήνη Σαγκριώτη

Δηλώσεις συμμετοχής στα Open days γνωριμίας!

Μια ομάδα εμψύχωσης, παιχνιδιού και χαράς, στην οποία θα αφυπνίσουμε την παρατήρησή μας, θα γνωρίσουμε το σώμα μας, θα αξιοποιήσουμε ερεθίσματα, θα καλλιεργήσουμε τη φαντασία και την έκφραση.

Μέσα από τη βιωματική εμπειρία κάθε μέλος θα μάθει να εκφράζεται ελεύθερα, να αναπτύσσει δεξιότητες, να αναζωογονεί την ενέργειά του. Να εντοπίζει τις αρετές και τις δυνατότητές του, να γίνεται πιο αυθόρμητος, να εστιάζεται και να ησυχάζει τη φλυαρία του νου. Θα εξοικειωθεί με τα μυστικά της μη λεκτικής επικοινωνίας ενεργοποιώντας το σώμα, το νου, τη φαντασία και τις αισθήσεις του.

Μια ομάδα που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, να καλλιεργήσουν την αυτεπίγνωση, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση τους και θα λειτουργήσει σαν μια πυξίδα που θα τους κρατά καθημερινά σε μια δημιουργική πορεία χαράς, ενότητας κι ισορροπίας.

Σημείωση:  Τα μέλη της ομάδας εμψύχωσης, έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην ομάδα προσωπικής ανάπτυξης  που ακολουθεί.  Η συνδυαστική συμμετοχή σ’ αυτές τις ομάδες, αποτελεί ένα πρόγραμμα γνωριμίας με τη μέθοδο της Συνθετικής Παιγνιόδρασης για όσους θέλουν να ενταχθούν στη συνέχεια σε ένα από τα Προγράμματα Εκπαίδευσης της μεθόδου.

Οδηγός Σπουδών 2021-22
Ετήσιο Πρόγραμμα 2021-22

Φόρμα ενδιαφέροντος
Φόρμα εγγραφής